Parkethuis Stiens

Een vloer is sfeerbepalend voor uw inrichting. Een mooie vloer voegt iets toe aan uw huis. Het straalt warmte of gezelligheid uit of geeft uw interieur een klassiek, rustiek of juist trendy uiterlijk. Een nieuwe vloer is een keuze voor jaren. Daarom kunt u het beter in één keer goed doen. Met Parkethuis Stiens haalt u een kwaliteitsproduct, vakmanschap en service in huis.

Ambachtelijk gelegde parketvloeren

Voordat we u een vloer verkopen, komen we als dit nodig is eerst bij u langs. We kijken hoe vlak uw vloer is en meten de vochtigheid van de ondervloer. U krijgt van ons advies welke vloer het meest geschikt is. Al onze vloeren worden op een ambachtelijke wijze bij u gelegd. Dit betekent dat we professioneel te werk gaan, met oog voor detail. Met meer dan twintig jaar ervaring in de branche, garanderen wij u een prachtig resultaat.

Voor iedere sfeer een bijpassende vloer

Voor elk type vloer hebben wij passende afwerkingsmaterialen en onderhoudsproducten. U kunt bij Parkethuis Stiens terecht voor nieuwe vloeren, renovatie en vakkundig onderhoud van uw vloer. Welke sfeer u ook wilt creëren, er is altijd wel een bijpassende vloer. Van de ambachtelijke vloeren, zoals parket tot de meer moderne zoals laminaat, kurk of pvc vloeren. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden rustig bekijken. Van elke vloer hebben we diverse voorbeelden.