Parketvloer onderhouden

Parkethuis Stiens is al jaren gespecialiseerd in het schuren en onderhouden van parketvloeren. Wij kunnen de schadetaxatie, reparatie, het schuren en behandelen van uw houten vloer verzorgen. Deze diensten worden altijd geheel in eigen beheer, door onze vakmensen uitgevoerd.

Schuren, oliën of lakken van parketvloer

Het schuren van een vloer is werk voor specialisten. Het kan een lastige, zware en tijdrovende klus zijn als u dit nog nooit heeft gedaan. Voor ons is het dagelijks werk. Wij hebben alle schuurmachines en benodigdheden in huis om van uw oude vloer weer een “pronkje” (is Fries voor ‘pareltje’) te maken. Wilt u de vloer af laten werken met olie of lak? Laat u door ons adviseren!

Schuren, aanhelen en afwerken van bestaande vloeren

Het is niet aan te raden uw vloer eigenhandig met een handschuurmachine af te schuren en opnieuw te lakken. Daarvoor is het beter gebruik te maken van professionele apparatuur. Is uw vloer aan groot onderhoud toe? Dan maken wij uw vloer weer als nieuw. Ook wanneer u na een verbouwing een nieuw vloerdeel aan uw bestaande parket wilt laten maken is dat geen probleem. Neem daarvoor contact met ons op.

Onderhoud en reinigingsmiddelen voor laminaat of pvc

Laminaat of pvc is gemakkelijk te onderhouden. Het enige wat u hoeft te doen is deze regelmatig stofvrij te maken. Is de vloer vuil, dan kunt u hem behandelen met een laminaatreiniger of pvc cleaner. Deze producten zijn bij ons verkrijgbaar.

Onderhoud en onderhoudsmiddelen houten vloeren

Parket is een gemakkelijke en hygiënische vloerbedekking. Om slijtage te voorkomen moet u ervoor zorgen dat het beschermlaagje intact blijft.Het onderhoud van parket is gemakkelijk. Af en toe stofzuigen of met een stofwisser afnemen voldoet voor het normale onderhoud. Wanneer u schoonmaakt kunt u dit het beste doen met een licht vochtige doek. Voor gelakte vloeren is er een polish verkrijgbaar in diverse glansgraden. Vloeren die zijn geölied kunt u onderhouden met een zeep en een onderhoudsolie. Wij zijn dealer van diverse merken olie en hebben een groot assortiment onderhoudsmiddelen op voorraad.

Onderhoud Wicanders vloeren met een kern van kurk

De vloeren van Wicanders hebben een slijtvaste, vuilbestendige toplaag en zijn daarom ook geschikt voor de keuken. Gemorst eten, wijn of koffie kunnen makkelijk worden verwijderd zonder dat er sporen achterblijven. Wicanders vloeren hebben een complete range aan onderhoudsmiddelen welke bij ons verkrijgbaar zijn.

Wij adviseren u ook graag in het plaatsen en onderhouden van parketvloeren. Neem contact (058 – 257 59 25) met ons op voor vragen!